Cautare

2284 de rezultate pentru "vasile medesan" (3.33 secunde)
Este vorba despre Vasile Miu, fostul director general al societatii si pedelistul Ionel Manafu (foto), director in cadrul societatii.
Prefectul de Gorj, Vasile Liviu Andrei, are programata astazi o intalnire cu reprezentantii Sectiei Targu Jiu a Drumurilor Nationale, pentru a discuta conditiile si graficul reluarii lucrarilor de modernizare a Drumului National 66, pe tronsonul Rovinari - Bumbesti Jiu.
Vasile Dancu:
De asemenea, prezent la eveniment, presedintele Senatului, Vasile Blaga, a punctat faptul ca "sunt prea multe fabrici de diplome in tara asta", in sensul ca multi tineri nu sunt bine pregatiti profesional dupa ce ies de pe bancile scolii.
Astfel, o data cu aceasta lucrare, se va finaliza circa 80% din Diametrala Buzesti Berzei Uranus, portiunea cuprinsa intre Piata Victoriei si Vasile Parvan. ... - Piata Victoriei - Vasile Parvan; - Vasile Parvan - Piata George Cosbuc;
Eleva antrenorului emerit Vasile Fintina a concurat la categoria 64 de kilograme, a castigat primul meci in fata unei sportive din Slatina, Nicoleta Florescu, iar in finala a fost invinsa la puncte de o sportiva de la Steaua Bucuresti, Gabriela Bold.
Sportivul Vasile Roatis, cel mai cunoscut tritalonist roman, decedat luni seara, in Bucuresi, la doar 46 de ani, a fost inmormantat vineri, in orasul sau natal, Satu Mare.
O delegatie reprezentativa din Romania a participat la evenimentele de la Roma in zilele de 11 - 12 - 13 mai, organizate de noi in colaborare cu Accademia di Romania, Institutul Cultural Roman, cu sprijinul Primariei Orasului Zlatna, al Universitatii de Vest "Vasile Goldis" din Arad, al Fundatiei Alistar de la Bucuresti si Breiller din Germania.Manifestarea s-a desfasurat dupa cum urmeaza:
Elena Vasile a debutat in muzica ca textier pentru diversi artisti cunoscuti, printre care si Liviu Varciu, ea fiind cea care i-a compus acestuia piesa despre Adelina.
In cadrul Festivalului de Spiritualitate si Terapii Complementare de la etajul 1 al Salii Dalles este un stand la care gasiti la vanzare tablourile pictorului Ioan Vasile Bota, cu preturi ce variaza intre 300 - 400 RON.
Sculptorul Vasile Gorduz, creste in cataloage ( adica in clasamentele de arta ) si va ajunge in scurt timp la o cota apropiata de marele Brancusi.
cu Vasile Cabulea, Pavel Perfil (Pafka), cu Ioan Strugari si Alexandru Iancu sau Geta Paraschiv , cu Gicu Cucu, Nicu Cosoveanu, Lidia Popescu, Domnita Vaduva, Costi Stan si Vasile Ranga, cu Laurentiu Olan (Lolo), Dragomir Magdin sau Georgica Ecliserescu, cu Nae Militaru, cu Ileana Podoleanu si Cristina Balint- binecuvantata fie-le, tuturor, odihna in Imparatia Domnului!
Luni, 20 martie, la ora 19.00, va avea loc un atelier de creatie de parfumerie naturala sustinut de Raluca Vasile.
Au fost invitati aproape toti membri semnificativi ai Cenaclului, anuntandu-si participarea Tudor Gheorghe, Doru Stanculescu, Nicu Alifantis, Victor Socaciu, Mircea Baniciu, Emeric Imre, Zoia Alecu, George Nicolescu, Sorin Minghiat, Adrian Ivanitchi, George Stanca, Dinu Olarasu, Ecoul (Magda Puskas, Sorina Bloj), Mircea Bodolan, Evandro Rossetti, Vali Serban, Cristian Buica, Majay Gyozo, Valentin Moldovan, Eugen Cristea, Radu Gheorghe, Marius Batu, Raul Carstea, Mihai Napu, Florin Sasarman, Maria Gheorghiu, Vanghele Gogu, Madalina Amon, Adi Bezna, Vasile Mardare, Andrei Paunescu si trupa Totusi si alte prezente-surpriza.
Este un spectacol extraordinar, conceput de Vasile Muraru si Valentina Fatu.
Este un spectacol extraordinar, conceput de Vasile Muraru si Valentina Fatu.
Unul dupa altul, au fost marginalizati Virgil Trofin, Vasile Patilinet, Ion Iliescu, Cornel Burtica, "vedete" ale partidului la sfarsitul anilor 60.
Ea este legata de sarbatorirea Sfantului Vasile care, potrivit legendei, era Episcop in Cezareea cand Prefectul de Capadocia si-a manifestat intentia de a prada orasul. ... Vasile a adunat de la oameni bijuterii si bani cu gandul de a-i da prefectului.
Apicultorii Vasile si Elena Stan participa zilele acestea la targul "Piata Taraneasca si Mester (Esti) organizat in curtea MTR. ... Am avut un caz care s-a vindecat de cancer de col luand 25 de picaturi de tinctura de propolis dimineata, pe stomacul gol", ne-a spus Vasile Stan, apicultor.
Elena si Vasile Stan, apicultori, participa in acest week-end la targul Piata Taraneasca si Mester(esti) organizat in curtea Muzeului Taranului Roman.
google-analytics.com